Entä jos hotellin tai resortin pyörittäminen olisi helppoa?

Hotellin tai resortin pyörittäminen on monipuolista ja haastavaa. Jos työkalut eivät ole kohdillaan, työ muuttuu tuskalliseksi. Mistä me sen tiedämme? Koska Moder syntyi matkailuyrittäjän turhautumisesta käytettävissä oleviin työkaluihin. Niinpä suunnittelimme helppokäyttöisen ja modernin järjestelmän, jonka avulla on mahdollista myydä ja operoida kaikkia matkailutuotteita yhdellä työkalulla.

Tarinamme

Kaikki alkoi ongelmasta

Toimitusjohtajamme ja toinen perustajistamme, Matti, sattuu olemaan myös kolmannen polven matkailuyrittäjä Hawkhill Resortissa. Hänellä on kokemusta korkeatasoisen resortin operoinnista, kehittämisestä ja menestyksekkään vastuullisen liiketoiminnan kasvattamisesta yli vuosikymmen ajalta. Matti halusi löytää työkalun, joka tukisi modernin majoitusliiketoiminnan kasvua ja kehitystä. ”Tarvitsimme tuotteen, joka mahdollistaisi majoituksen, vuokravälineiden ja aktiviteettien myynnin ja operoinnin yhdessä järjestelmässä. Lisäksi tuotteen tuli olla helppokäyttöinen ja mobiiliystävällinen.”

Emme löytäneet sopivaa, joten päätimme rakentaa sen.

Vuonna 2020 founderimme Matti ja Anu alkoivat kerätä tiimiä rakentamaan modernia ja helppokäyttöistä työkalua, joka pystyy vastaamaan tulevaisuuden matkailuliiketoiminnan tarpeisiin.

Moder oli syntynyt.

Matkailuteknologiavisiomme

Matkailuyrityksen paras kaveri

Haluamme luoda jotain, joka todella tukee sinua matkailuliiketoimintasi pyörittämisessä. Jotta tämä pysyy mielessämme kaikessa mitä teemme, kirjoitimme sen strategiaamme yhtenä perustavista periaatteista.

Visiomme

Matkailuyrityksen paras työkalu kaikkien liiketoiminnan osa-alueiden sujuvaan ja tehokkaaseen pyörittämiseen.

Moder
Hilltop Forest
Matkailuteknologiavisiomme

Edelläkävijä vastuullisessa matkailuteknologissa

Haluamme tehdä maailmasta paremman paikan ja käytämme Moderia työkaluna tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoitteenamme on rakentaa työkaluja asiakkaillemme ja matkailijoille, jotta he voivat toimia mahdollisimman kestävällä tavalla.

Uskomme, että useimmat ihmiset haluavat toimia oikein, mutta joskus on vaikea tietää, mikä se oikea teko on. Tuomalla helppokäyttöisiä työkaluja päivittäiseen toimintaan (kuten hiilidioksidipäästöjen laskeminen, vinkkejä ja niksejä päästöjen vähentämiseksi), uskomme, että yhdessä teemme vaikutuksen.

Missiomme

Tee matkailusta kestävää ja helppoa tarjoamalla paras digitaalinen työkalu.

Moder
PihlasResort
Moder yrityksenä

Arvomme

Kuten toinen founderimme Anu viisaasti sanoi: ”Haluamme luoda yrityksen, jossa olisimme aina halunneet työskennellä, mutta joka ei koskaan ole aivan toteutunut.” Haluamme olla yritys, jossa arvoilla on merkitystä ja jotka todella ohjaavat yrityksen liiketoimintaa. Yritys, jossa asiakas on todellinen arvostettu kumppani ja jossa ihmiset nauttivat työstään, kollegoistaan ja tulevat arvostetuiksi yksilöinä.

  • Rakennamme asiakkaillemme – emme itsellemme tai sijoittajillemme.
  • Kannamme vastuun teoistamme, olipa kyse ympäristöstä ja ilmastosta tai ihmisistä, jotka työskentelevät meidän kanssamme.
  • Kulttuuri on avain siihen, että voimme luoda sellaisen yrityksen, jossa olemme aina halunneet työskennellä.
    Uskomme ihmisten parhaimpaan puoleen emmekä halua tehdä töitä kusipäiden kanssa.

Moderin tiimi

Moderinot rakastavat matkailua ja pyrkivät luomaan paremman maailman.

Matti Ala-Outinen
CEO, Co-Founder
Anu Ala-Outinen
COO, Co-Founder
Sampo Puheloinen
Sales Guru
Joonas Kilponen
International Sales
Katja Kiiskilä
Customer Success Lead
Moder
Katja Surkka
Customer Success Specialist
Antti Korhonen
Head of Product
Ville Glad
Lead Developer, Partner
Henri Ikonen
Data Scientist
Moder
Hawkhill Cottage Resort

Ura Moderilla?

Haemme jatkuvasti guruja, nörttejä ja astronautteja kaikkiin tiimeihimme.

Moderilla työskennellään hyvällä fiiliksellä ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet Mökkikirjaamme kirjattuihin periaatteisiin.