Ominaisuudet
Kaikki mitä matkailuyrityksesi tarvitsee.

Moder on kehitetty kotimaisten matkailuyritysten tarpeeseen saada yksi järjestelmä, joka palvelee liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Moder tehostaa toimintaasi sekä minimoi manuaalisen työn määrää.
Kaikki ominaisuudet ovat tarkkaan harkittuja sekä majoitusalan liiketoimintaan perustuvia.

Moder on kehitetty majoitusyrittäjältä toiselle.

Ylellinen makuuhuone modernilla sisustuksella
Moderin käyttöönotto näkymät tietokoneella ja puhelimella

Käyttöönotto

Moderin saat käyttöösi helposti suoraan verkosta. Ei kalliita ja aikaavieviä käyttöönottoprojekteja.

Halutessasi teemme käyttöönoton ja kohteiden lisäämisen puolestasi valmiiksi. Kysy lisää.

Varauskalenteri näkymät tietokoneella ja puhelimella

Liiketoiminnan kehitys

Tavanomaisen varausjärjestelmän lisäksi Moder mahdollistaa liiketoimintasi kokonaisvaltaisen kehityksen, tuomalla tarkkaa dataa siitä, mikä tuottaa hyvin ja missä on kehitettävää.

Toiminnanohjauksen näkymät tietokoneella ja puhelimella

Toiminnanohjaus

Moderin toiminnanohjauksella suunnittelet työviikkosi vaivattomasti ja toteutat päivittäiset työt järjestelmällisesti. Voit jakaa siivouskumppanillesi näkymän suoraan toiminnanohjauksesta ja hän saa suoraan tiedon kaikista muutoksista. Tieto on saatavilla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Hinnoittelun luonti tietokoneella ja puhelimella

Hinnoittelu

Loimme kehittyneen hinnoittelumallin, joka antaa sinulle mahdollisuudet mukauttaa hintoja tilanteen mukaan – helpommin kuin koskaan aiemmin.
Hinnoittelumme perustuu päiväkohtaisiin perushintoihin sekä näihin pohjalta tehtäviin hintasääntöihin, joilla voit nostaa tai laskea hintatasoa tilanteen ja kysynnän mukaan.

Kohteiden varausasteet tietokoneella ja puhelimella

Kaikilla laitteilla

Moder vapauttaa sinut työpisteestäsi ja tekee toiminnastasi sijainnista riippumattoman. Moder toimii puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla sijainnistasi riippumatta. Tervetuloa vapaus.

Varauksen tekeminen tietokoneella ja puhelimella

Varaus- ja maksuprosessit

Moder hoitaa automaattisesti varausprosessit verkkomaksuista asiakasviestintään.
Saadessasi reaaliajassa tiedon uudesta varauksesta, rahat ovat jo matkalla tilillesi. Moderin suorat verkkomaksut minimoivat luottotappioriskit.

Kumppanimme Paytrail tarjoaa laajan valikoiman turvallisia maksuvaihtoehtoja verkkopankeista luottokortteihin sekä osamaksuun.

Hiilijalanjäljen laskenta

Hiilijalanjäljen laskenta

Hiilijalanjäljen laskenta ja sen minimointi on meidän kaikkien tulevaisuuden kannalta joka yrityksen tehtävä.

Moderissa se tapahtuu vaivattomasti. Yrityksesi perustietoja hyödyntäen pystymme laskemaan koko liiketoiminnan hiilijalanjäljen. Tarjoamme myös ehdotuksia, miten pienentää hiilijalanjälkeä ja myös ratkaisuja kompensointiin.

Myyntikanavat

OTA-myyntikanavien hallinta

Moderin avulla saat hallintaasi yli 50 tärkeintä myyntikanavaa Bookingista Airbnb:hen ja esimerkiksi Googlen Hotel Adsiin.

Mukana myös tärkeitä kotimaisia myyntikanavia kuten Mökkivuokra.fi.

Varaaminen.
Teimme sen helpoksi.

Suurin osa verkkokaupasta tapahtuu nykyään puhelimella. Kohteen varaaminen on asiakkaan
ensimmäinen käytännön kokemus yrityksestäsi.
Me teimme tästä ensikohtaamisesta
selkeää ja helppoa.

Moderin ominaisuudet

Hinnoittelu ja maksaminen

Hinnoittelu ja maksaminen

Tuottojohtaminen helposti

Vapaasti määritettävät hintasäännöt tuovat ennenkokematonta joustavuutta sekä mukautuvuutta hinnoitteluun. Voit nostaa tai laskea helposti hintatasoa tapahtumien, sesonkien tai off-seasonin ajaksi.

Hinnoittelu ja maksaminen

Henkilöperusteinen hinta

Henkilöperusteinen hintalisä nostaa kohteesi vuorokausihintaa sen perusteella, montako asiakasta kohteeseen on tulossa. Voit määrittää haluamasi suuruisen hintalisän helposti Moderin hinnoittelusta.

Hinnoittelu ja maksaminen

Viikkoalennukset

Voit kasvattaa asiakkaittesi viipymää tarjoamalla heille alennettua hintaa pitempiin varauksiin. Haluamasi suuruisen viikkoalennuksen määrität parilla klikkauksella Moderin hinnoittelusta.

Hinnoittelu ja maksaminen

Lisäpalvelut

Luo majoituskohteelle vapaasti lisäpalveluita, joita tarjotaan osana varausprosessia. Lisäpalvelut voivat olla kiinteänä osana varausta (esim. loppusiivous) tai kohdekohtaisia (esim. lemmikkilisä) tai kalustoon sidonnaisia (esim. soutuvene).

Hinnoittelu ja maksaminen

Joustava saapumispäivä

Optimoi varausastettasi tarjoamalla asiakkaillesi joustavaa saapumispäivää, jolloin he löytävät helpommin vapaata majoitusta myös hakemansa ajanjakson lähipäiviltä.

Hinnoittelu ja maksaminen

Dynaaminen hinnoittelu

Kun käyttöoasteesi nousee tietyn rajan yli, nousee automaattisesti majoitushintasi. Ajatus on, että kiireisinä aikoina pystytään hintaa nostamaan automaattisesti ja optimoimaan tulot.

Kehityksessä

Hinnoittelu ja maksaminen

Lisäpalveluiden jatkokehitys

Lisäpalveluiden jatkokehitys mahdollistaa kuvien lisäämisen, inventaario tuotteille ja tuntipohjaiset lisäpalvelut.

Kehityksessä

Hinnoittelu ja maksaminen

Maksukortit ja verkkopankkimaksaminen

Moder on integroitunut Paytrail-maksupalveluun ja Paytrailin kuukausimaksu kuuluu Moderin hintaan. Asiakkaillasi on siis käytössä kaikki yleisimmät maksukortit sekä verkkopankkimaksaminen.

Hinnoittelu ja maksaminen

POS-järjestelmä

Tärkeä osa matkailutoimintaa on kassajärjestelmä. Kehitämme Moderin kassajärjestelmän toimimaan saumattomasti koko matkailuliiketoimintasi kanssa raportoinnista maksamiseen.

Tulossa

Hinnoittelu ja maksaminen

Alennuskoodit

Alennuskoodeilla voit esimerkiksi tarjota kanta-asiakkaille alennuksia, luoda yrityksille omia hinnoitteluja ja markkinoida näin tehokkaammin!

Hinnoittelu ja maksaminen

Viimehetken tarjoukset

Voit luoda hintasäännön, joka laskee vuorokausihintaa, jos ajankohtaan on kaksi päivää tai vähemmän jäljellä. Alennus näytetään asiakkaalle viimehetken -hintana.

Tulossa

Rajapinnat

Rajapinnat

Booking.com

Maailman johtavan majoitusalan myyntikanavan Booking.com:in sekä Moderin välille on toteutettu rajapinta. Varaustiedot kulkevat molempiin suuntiin, poistaen sinulta manuaalisen ylläpidon sekä minimoiden päällekkäisvaraukset.

Rajapinnat

AirBNB

AirBNB on yksi maailman nopeimmin kasvavista myyntikanavista käytössä Moderin kautta.

Rajapinnat

Mökkivuokra.fi

Kotimainen Mökkivuokra on tärkeä myyntikanava mökkimajoitusyrittäjille. Siksi rakensimme rajapinnan, jonka avulla vapaa-varattu tieto kulkee automaattisesti ja mahdollistamme pikavaruakset suoraan Mökkivuokrasta.

Kehityksessä

Rajapinnat

Expedia

Expedia hallinoi useita merkittäviä kansainvälisiä myyntikanavia. Rajapinta Moderin ja Expedian välillä on paraikaa kehityksessä.

Rajapinnat

OptiWatti

OptiWatti on kiinteistön energiankulutuksen optimointia ja seurantaa kehittävä yritys. Rajapinta Moderin ja OptiWatin välillä on paraikaa kehityksessä.

Kehityksessä

Rajapinnat

Rollock -lukitusautomaatio

Rollock on kotimainen älylukkovalmistaja. Moderin ja Rollockin yhteistyöllä pystymme toteuttamaan joustavan check-in kokemuksen asiakkaillemme.

Rajapinnat

Secureplan

Secureplan tarjoaa kiinteistöille kulunvalvontajärjestelmät, kameravalnontajärjestelmät ja rikosilmoitinjärjestelmät. Rajapinta Moderin ja Secureplanin välillä on paraikaa kehityksessä.

Kehityksessä

Rajapinnat

Majoituksen
superhaku / Vuokatti

Tietotalon kehittämä majoituksen superhaku, joka kommunikoi Moderin sekä useiden varausjärjestelmien kanssa.

Kehityksessä

Front desk ja toiminnanohjaus.

Moderin edistynyt toiminnanohjaus helpottaa arkeasi. Näet yhdellä näkymällä kaikki viikon tai päivän tapahtumat siivouksista check-inneihin ja myytyihin lisäpalveluihin. Front-desk toiminnot sujuvat kätevästi suodattamalla näkyviin check-in ja check-out tapahtumat.

Voit jakaa tämän näkymän suoraan esimerkiksi siivousyrittäjällesi tietoturvallisesti. Ei enää siivouslistojen tekemistä ja päivitysten lähettämistä!

Hallitse ja ohjaa liiketoimintasi yhdestä paikasta.

Varausjärjestelmä ja verkkokauppa.

Paras myyntikanavasi.

Moder tekee verkkosivuistasi sinun parhaan myyntikanavasi lisäämällä helppokäyttöisen haku- ja varausosion. Paytrail-maksupalvelu kuuluu kaikkine maksutapoineen pakettiin.

Helppo käyttää ja ostaa.

Asiakkaan on helppo hakea vapaita majoituskohteita, tutustua niihin ja varata lomansa suoraan sivuiltasi. Kaikki tämä kännykällä tai tietokoneella.

Myy lisäpalveluita verkkokaupassasi.

Moder tuo sinulle oman verkkokaupan, jossa voit myydä lisäpalveluita, vuokrata välineitä tai vaikka myydä aktiviteettejä vieraillesi.

Hinnoittele oikein ja kehitä kassavirtaasi

Majoituskohteiden hinnoittelu Moderissa on helppoa. Moder ohjaa sinut tekemään hinnoittelun oikein ja onnistut minuuteissa. Voit hinnoitella sesongit helposti, olivatpa ne kuukausien tai päivien mittaisia. Automaattiset säännöt nostavat ja laskevat hintaa puolestasi. Myyt sesongista riippumatta aina parhaaseen hintaan.

Integraatiot jotka tarvitset.

Matkailualan ekosysteemi on monimutkainen ja menestyminen edellyttää sujuvaa tiedonkulkua. Rakensimme Moderiin erinomaisen integraatio-alustan, jolla voit liittyä sinulle tärkeisiin järjestelmiin olivatpa ne kotimaisia tai kansainvälisiä.

Moder integroituu tärkeimpiin myyntikanaviin, kuten Booking.com, Airbnb, Expedia, Mökkivuokra.fi.

Kiinteistöautomaatio on olennainen osa majoitusliiketoimintaa. Moderissa on integraatio eri lukitusautomaatio- ja lämmityksenhallintajärjestelmiin. Kaikki tämä yhdessä käyttöliittymässä.

Haluamme tehdä matkailuyrittämisestä mahdollisimman helppoa.