Ominaisuudet
Kaikki mitä matkailuyrityksesi tarvitsee.

Moder on kehitetty kotimaisten matkailuyritysten tarpeeseen saada yksi järjestelmä, joka palvelee liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Moder tehostaa toimintaasi sekä minimoi manuaalisen työn määrää.
Kaikki ominaisuudet ovat tarkkaan harkittuja sekä majoitusalan liiketoimintaan perustuvia.

Moder on kehitetty majoitusyrittäjältä toiselle.

Ylellinen makuuhuone modernilla sisustuksella
Moderin käyttöönotto näkymät tietokoneella ja puhelimella

Käyttöönotto

Autamme sinua Moderin käyttöönotossa. Koulutamme henkilökuntasi ja tuemme www-sivulille liittämisessä sekä varausten siirrossa!

Halutessasi käyttöönoton voi myös toteuttaa omatoimisesti.
Kysy lisää!

Toiminnanohjauksen näkymät tietokoneella ja puhelimella

Toiminnanohjaus

Moderin toiminnanohjauksella suunnittelet työviikkosi vaivattomasti ja toteutat päivittäiset työt järjestelmällisesti. Voit jakaa siivouskumppanillesi näkymän suoraan toiminnanohjauksesta ja hän saa suoraan tiedon kaikista muutoksista. Tieto on saatavilla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Hinnoittelun luonti tietokoneella ja puhelimella

Hinnoittele helposti

Loimme kehittyneen hinnoittelumallin, joka antaa sinulle mahdollisuudet mukauttaa hintoja tilanteen mukaan – helpommin kuin koskaan aiemmin.
Hinnoittelumme perustuu päiväkohtaisiin perushintoihin sekä näihin pohjalta tehtäviin hintasääntöihin, joilla voit nostaa tai laskea hintatasoa tilanteen ja kysynnän mukaan.

Varauskalenteri näkymät tietokoneella ja puhelimella

Ajastetut viestit

Automatisoi asiakasviestintä varausvahvistuksesta tervetuloviestiin. Voit aikatauluttaa viestinnän tunnin tarkkuudella.

Moderilla voit aikatauluttaa lähetykset automaattisesti ja toimittaa myös Ovikoodit SMS:llä

Kohteiden varausasteet tietokoneella ja puhelimella

Kaikilla laitteilla

Moder vapauttaa sinut työpisteestäsi ja tekee toiminnastasi sijainnista riippumattoman. Moder toimii puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla sijainnistasi riippumatta. Tervetuloa vapaus.

Varauksen tekeminen tietokoneella ja puhelimella

Varaus- ja maksuprosessit

Moder hoitaa automaattisesti varausprosessit verkkomaksuista asiakasviestintään.
Saadessasi reaaliajassa tiedon uudesta varauksesta, rahat ovat jo matkalla tilillesi. Moderin suorat verkkomaksut minimoivat luottotappioriskit.

Kumppanimme Paytrail tarjoaa laajan valikoiman turvallisia maksuvaihtoehtoja verkkopankeista luottokortteihin sekä osamaksuun.

Myyntikanavat

OTA-myyntikanavien hallinta

Moderin avulla saat hallintaasi yli 50 tärkeintä myyntikanavaa Bookingista Airbnb:hen ja esimerkiksi Googlen Hotel Adsiin.

Mukana myös tärkeitä kotimaisia myyntikanavia kuten Mökkivuokra.fi.

MyHoliday -asiakassovellus

Matkaaja voi MyHoliday -sovelluksen kautta tarkastaa varauksen tiedot, saapumisohjeet ja lukituskoodin milloin vain!

Hiilijalanjäljen laskenta

Hiilijalanjäljen laskenta

Hiilijalanjäljen laskenta ja sen minimointi on meidän kaikkien tulevaisuuden kannalta joka yrityksen tehtävä.

Moderissa se tapahtuu vaivattomasti. Yrityksesi perustietoja hyödyntäen pystymme laskemaan koko liiketoiminnan hiilijalanjäljen. Tarjoamme myös ehdotuksia, miten pienentää hiilijalanjälkeä ja myös ratkaisuja kompensointiin.

Varaaminen.
Teimme sen helpoksi.

Suurin osa verkkokaupasta tapahtuu nykyään puhelimella. Kohteen varaaminen on asiakkaan
ensimmäinen käytännön kokemus yrityksestäsi.
Me teimme tästä ensikohtaamisesta
selkeää ja helppoa.

Moderin ominaisuudet

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

HELPPOKÄYTTÖINEN – ”Jos osaat lukea, niin osaat käyttää Moderia”

Moder on suunniteltu alusta lähtien helppokäyttöiseksi kaikilla päätelaitteilla. Testamenttina tästä asiakkaamme on sanonut: ”Jos osaa lukea, osaa käyttää Moderia”.

Moder toimii kannonnokassa kännykällä tai hotellin vastaanotossa tietokoneella. Helppokäyttöisyys on Moderin kulmakivi!

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

VERKKOKAUPPA – parasta matkailuyritykselle

Voit liittää Moderin verkkokaupan verkkosivuillesi ja tehdä siitä parhaan myyntikanavasi. Matkaaja löytää helposti vapaat ajankohdat, ostaa lisäpalvelut sekä aktiviteetit ja maksaa suoraan varauksen.

Tavoitteenamme on kehittää alan paras verkkokauppa.

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

TOIMINNANOHJAUS – tehosta toimintaa

Moderin toiminnanohjaus tarjoaa näkymän liiketoimintaasi päivä-, kuukausi-, ja viikkotasolla. Näillä onnistuu opertointi hotellin kerrossiivouksesta resortin huoltoihin tai isommankin alueen huoltojen suunnitteluun. Eri näkymiä voi käyttää digitaalisesti tai tulostaa paperille mukaan.

Voit jakaa siivous- ja huoltokumppaneillesi käyttöoikeuden Moderiisi. He näkevät aina ajantasaisen tiedon varauksista.

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

HINNNOITTELU – tehty helpoksi

Moderilla hinnoittelet kohteesi helposti ja nopeasti. Huomioit sesongit, kysynnän, henkilömäärän ja varauksen pituuden. Kaikki tämä helpon käyttöliittymän kautta.

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

ASIAKASVIESTINTÄ – Ajastetut viestit

Voit luoda Moderiin asiakkaiden ajastetun asiakasviestikokonaisuuden. Lähetä automaattisesti Tervetulo -viesti ennen saapumista ja Kiitos -viesti matkaajan lähdettyä. Automatisoi oven PIN-koodin toimitus tekstiviestillä.

Voit automatisoida koko asiakkaan saapumisprosessin. Moderia käyttävät useat itsepalveluhotellit.

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

MAJOITUSPAKETIT – paketoi tarjontasi

Moderin avulla voit luoda majoituspaketteja, jotka sisältävät palveluita tarjoiluista välinevuokraan ja aktiviteetteihin. Voit myydä rinnakkain majoitusta ja majoituspaketteja! Voit kehittää asiakkaiden haluamia kokonaisuuksia ja myydä niitä suoraan verkossa ilman ylibookkausten riskiä!

Kehityksessä

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

AKTIVITEETIT JA VÄLINEVUOKRAUS

Matkailu on yhdistelmä majoitusta, elämyksiä ja ruokaa. Moder haluaa mahdollistaa tämän kokonaisuuden pyörittämisen. Julkaisemme Moderin aktiviteetit -omianisuuden, joka mahdollistaa tuntipohjaisten palveluiden myymisen ja vuokraamisen savusaunasta maastopyörään ja vaikka opastettuun patikkaretkeen!

Kehityksessä

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

VÄLITYSMYYNTI – myy joustavasti kumppanien

Moderin välitysmyyntiominaisuus mahdollistaa muiden yrittäjien tai yksityishenkilöiden omistuksessa olevien kohteiden (esim. huoneistot / mökit) välitysmyynnin. Ominaisuus sisältää provisioraportoinnin, omistajaliittymän ja huoltoliittymän.

Moderin avulla pyörität koko yrityksesi tai destinaatiosi välitysmyyntiä!

MODERIN AVAINOMINAISUUDET

MYHOLIDAY -sovellus – vieraasi oma matkasovellus

MyHoliday sovelluksesta matkaaja näkee oman varauksen tiedot, saapumisajasta check-in ohjeeseen ja esimerkiksi avainkoodiin. Kaikki matkaan liittyvät tiedot yhdessä paikassa. Lisäksi tulossa mm. matkustajailmoitus ja majoituskansio -ominaisuus.

Hinnoittelu ja maksaminen

Hinnoittelu ja maksaminen

Sesonkihinnoittelu

Vapaasti määritettävät hintasäännöt tuovat ennenkokematonta joustavuutta sekä mukautuvuutta hinnoitteluun. Voit nostaa tai laskea helposti hintatasoa tapahtumien, sesonkien tai off-seasonin ajaksi.

Hinnoittelu välittyy myös kaikkiin valittuisin myyntikanaviin.

Hinnoittelu ja maksaminen

Henkilöperusteinen hinta

Henkilöperusteinen hintalisä nostaa kohteesi vuorokausihintaa sen perusteella, montako asiakasta kohteeseen on tulossa. Voit määrittää haluamasi suuruisen hintalisän helposti Moderin hinnoittelusta. Lisähinnan voi kohdistaa varaukselle tai jokaiselle yölle.

Hinnoittelu ja maksaminen

Varauksen pituuden mukaan muuttuva hinta

Voit ohjata vuorokausihintaa varauksen pituuden mukaan. Varauksen pituuden kasvaessa, voit ohjata hintaa alaspäin niin halutessasi.

Hinnoittelu ja maksaminen

Lisäpalvelut

Luo majoituskohteelle vapaasti lisäpalveluita, joita tarjotaan osana varausprosessia. Lisäpalvelut voivat olla kiinteänä osana varausta (esim. loppusiivous) tai kohdekohtaisia (esim. lemmikkilisä) tai kalustoon sidonnaisia (esim. soutuvene).

Hinnoittelu ja maksaminen

Joustava saapumispäivä

Optimoi varausastettasi tarjoamalla asiakkaillesi joustavaa saapumispäivää, jolloin he löytävät helpommin vapaata majoitusta myös hakemansa ajanjakson lähipäiviltä.

Hinnoittelu ja maksaminen

Dynaaminen hinnoittelu

Kun käyttöoasteesi nousee tietyn rajan yli, nousee automaattisesti majoitushintasi. Ajatus on, että kiireisinä aikoina pystytään hintaa nostamaan automaattisesti ja optimoimaan tulot.

Kehityksessä

Hinnoittelu ja maksaminen

Maksukortit ja verkkopankkimaksaminen

Moder on integroitunut Paytrail-maksupalveluun ja Paytrailin kuukausimaksu kuuluu Moderin hintaan. Asiakkaillasi on siis käytössä kaikki yleisimmät maksukortit sekä verkkopankkimaksaminen.

Hinnoittelu ja maksaminen

Lisäpalveluiden jatkokehitys

Lisäpalveluiden jatkokehitys mahdollistaa kuvien lisäämisen, inventaario tuotteille ja tuntipohjaiset lisäpalvelut.

Kehityksessä

Hinnoittelu ja maksaminen

Ajastetut viestit (sähköposti)

Voit luoda Moderiin asiakkaiden ajastetun asiakasviestikokonaisuuden. Lisää Tervetulo -viesti lähtemään kolme päivää ennen saapumista, jossa kerrot tärkeimmät asiat lomaan valmistautuessa. Lähetä Kiitos -viestiä automaattisesti, kun asiakas on lähtenyt ja pyydä esimerkiksi arvostelua!

Hinnoittelu ja maksaminen

POS-järjestelmä

Tärkeä osa matkailutoimintaa on kassajärjestelmä. Kehitämme Moderin kassajärjestelmän toimimaan saumattomasti koko matkailuliiketoimintasi kanssa raportoinnista maksamiseen.

Tulossa

Hinnoittelu ja maksaminen

Alennuskoodit

Alennuskoodeilla voit esimerkiksi tarjota kanta-asiakkaille alennuksia, luoda yrityksille omia hinnoitteluja ja markkinoida näin tehokkaammin!

Hinnoittelu ja maksaminen

Viimehetken tarjoukset

Voit luoda hintasäännön, joka laskee vuorokausihintaa, jos ajankohtaan on kaksi päivää tai vähemmän jäljellä. Alennus näytetään asiakkaalle viimehetken -hintana.

Tulossa

Hinnoittelu ja maksaminen

Check-in ja -out päivien määrittäminen

Voit asettaa jokaiselle viikon päivälle, onko saapuminen ja uloskirjautuminen sallittu. Näin ohjaat asiakkaat varaamaan verkkokaupastasi haluamallasi tavalla!

Rajapinnat

Rajapinnat

Booking.com

Maailman johtavan majoitusalan myyntikanavan Booking.com:in sekä Moderin välille on toteutettu rajapinta. Varaustiedot kulkevat molempiin suuntiin, poistaen sinulta manuaalisen ylläpidon sekä minimoiden päällekkäisvaraukset.

Rajapinnat

AirBNB

AirBNB on yksi maailman nopeimmin kasvavista myyntikanavista käytössä Moderin kautta.

Rajapinnat

Mökkivuokra.fi

Kotimainen Mökkivuokra on tärkeä myyntikanava mökkimajoitusyrittäjille. Siksi rakensimme rajapinnan, jonka avulla vapaa-varattu tieto kulkee automaattisesti ja mahdollistamme pikavaruakset suoraan Mökkivuokrasta.

Kehityksessä

Rajapinnat

Expedia

Expedia hallinoi useita merkittäviä kansainvälisiä myyntikanavia. Rajapinta Moderin ja Expedian välillä on paraikaa kehityksessä.

Rajapinnat

Yale Doorman ja Linus -lukitusintegraatio

Yale Linus® -älylukko on Abloyn valikoimaan kuuluva turvallinen ulko-oven lukko, joka mahdollistaa avaimettoman kulun sekä tuo uudenlaista hallintaa ja helppoutta arkeesi. Moder -integraation avulla voit luoda saumattoman ja tasokkaan asiakaskokemuksen matkaajalle saapumisesta lähtöön!

Tulossa

Rajapinnat

Rollock -lukitusautomaatio

Rollock on kotimainen älylukkovalmistaja. Moderin ja Rollockin yhteistyöllä pystymme toteuttamaan joustavan check-in kokemuksen asiakkaillemme.

Rajapinnat

TaskTouch -lukitusjärjestelmä

Tasktouch on esimerkiksi hotellikäyttöön sopiva lukitusjärjestelmä, jolla voit luoda automaattisesti varauskohtaiset PIN-koodit ja tarjota asiakkaille check-in kokemuksen itsepalveluna.

Rajapinnat

Ratna -lukitusjärjestelmä

Ratna tarjoaa monipuoliset lukitusratkaisut uuteen LoRaWAN -verkkoon nojaten.

Rajapinnat

OptiWatti

OptiWatti on kiinteistön energiankulutuksen optimointia ja seurantaa kehittävä yritys. Rajapinta Moderin ja OptiWatin välillä on paraikaa kehityksessä.

Rajapinnat

Venuu -myyntikanava

Venuu on myyntikanava juhla- ja kokoustiloillesi! ”Löydä sopivat tilat ja palvelut helposti mihin tahansa yksityis- tai yritystilaisuuteen.”

Rajapinnat

Restolution -kassajärjestelmä

Restolution on Suomessa johtava kassajärjestelmätoimittaja. Heidän valikoimastaan löydät juuri sopivan kassajärjestelmän sinun tarpeisiisi.

Tulossa

Rajapinnat

ICal tuonti ja vienti

Voit tuoda ja viedä (import/export) kohteidesi varauskalenterin Moderin kanavahallinnan ICalender-ominaisuuden avulla.

Front desk ja toiminnanohjaus.

Moderin edistynyt toiminnanohjaus helpottaa arkeasi. Näet yhdellä näkymällä kaikki viikon tai päivän tapahtumat siivouksista check-inneihin ja myytyihin lisäpalveluihin. Front-desk toiminnot sujuvat kätevästi suodattamalla näkyviin check-in ja check-out tapahtumat.

Voit jakaa tämän näkymän suoraan esimerkiksi siivousyrittäjällesi tietoturvallisesti. Ei enää siivouslistojen tekemistä ja päivitysten lähettämistä!

Hallitse ja ohjaa liiketoimintasi yhdestä paikasta.

Varausjärjestelmä ja verkkokauppa.

Paras myyntikanavasi.

Moder tekee verkkosivuistasi sinun parhaan myyntikanavasi lisäämällä helppokäyttöisen haku- ja varausosion. Paytrail-maksupalvelu kuuluu kaikkine maksutapoineen pakettiin.

Helppo käyttää ja ostaa.

Asiakkaan on helppo hakea vapaita majoituskohteita, tutustua niihin ja varata lomansa suoraan sivuiltasi. Kaikki tämä kännykällä tai tietokoneella.

Myy lisäpalveluita verkkokaupassasi.

Moder tuo sinulle oman verkkokaupan, jossa voit myydä lisäpalveluita, vuokrata välineitä tai vaikka myydä aktiviteettejä vieraillesi.

Hinnoittele oikein ja kehitä kassavirtaasi

Majoituskohteiden hinnoittelu Moderissa on helppoa. Moder ohjaa sinut tekemään hinnoittelun oikein ja onnistut minuuteissa. Voit hinnoitella sesongit helposti, olivatpa ne kuukausien tai päivien mittaisia. Automaattiset säännöt nostavat ja laskevat hintaa puolestasi. Myyt sesongista riippumatta aina parhaaseen hintaan.

Integraatiot jotka tarvitset.

Matkailualan ekosysteemi on monimutkainen ja menestyminen edellyttää sujuvaa tiedonkulkua. Rakensimme Moderiin erinomaisen integraatio-alustan, jolla voit liittyä sinulle tärkeisiin järjestelmiin olivatpa ne kotimaisia tai kansainvälisiä.

Moder integroituu tärkeimpiin myyntikanaviin, kuten Booking.com, Airbnb, Expedia, Mökkivuokra.fi.

Kiinteistöautomaatio on olennainen osa majoitusliiketoimintaa. Moderissa on integraatio eri lukitusautomaatio- ja lämmityksenhallintajärjestelmiin. Kaikki tämä yhdessä käyttöliittymässä.

Haluamme tehdä matkailuyrittämisestä mahdollisimman helppoa.