Moderni all-you-need PMS-alusta

Moder on moderni ja jatkuvasti kehittyvä pilvipohjainen alusta, joka helpottaa ja tehostaa matkailuliiketoimintasi kaikkia osa-alueita. Hallitse kaikkia matkailutuotteitasi majoituksesta tilavuokriin ja aktiviteetteihin yhdessä järjestelmässä.

Moder
Hilltop Forest
Majoitus

Hotelli- ja resort -järjestelmä edelläkävijöille

Hallitse majoitustoimintaasi helposti Moderilla – modernilla PMS:llä. Sopii parhaiten resorteille, boutique-hotelleille, pienille ja keskisuurille hotelleille sekä destinaatioille. Jos etsit modernia mobiiliystävällistä järjestelmää, etsintäsi on päättynyt!

Jos osaat lukea, osaat käyttää Moderia.

Intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Nopea opettaa myös kausityöntekijöille ja sijaisille.

Markkinoiden paras varausjärjestelmä

Yhdistä ja myy kaikki matkatuotteet majoituksesta aktiviteetteihin yhdessä varausjärjestelmässä.

Kanavahallinta

Hallitse yli 60 varauskanavaa ja hinnoittelua reaaliajassa Airbnb:stä Booking.comiin.

Aina käsillä

Moder on suunniteltu ensisijaisesti mobiililaitteille matkailuyrityksiä ja heidän asiakkaitaan varten.

GuestApp

Hallinnoi digitaalisia matkustajakortteja, lisämyyntiä ja reaaliaikaisia päivityksiä vieraillesi.

Siivous ja huolto

Seuraa huoneiden ja huviloiden siivouksia, varaa resurssit ja hallinnoi tehtävälistoja.

Ryhmävaraukset

Käsittele ja järjestä ryhmävarauksia, usean huoneen varauksia sekä tilavuokria suoraan Moderissa.

Analytiikka ja raportointi

Seuraa myyntianalyysejä ja kirjanpidon raportteja.

Helppoa hinnoittelua

Myy matkailutuotteitasi oikealla hinnalla joka kerta Moderin helppokäyttöisillä hinnoittelutyökaluilla.

Turvalliset maksut ja laskutus

Integroi turvalliset maksuportaalit verkkokauppaasi (Paytrail & Stripe). Lähetä laskut ja seuraa maksuja suoraan Moderissa.

ModerAI - Dynaaminen hinnoittelu

Koneoppiva hinnoittelutyökalu ymmärtää yrityksesi menneisyyden ja ennustaa tulevia hintoja.

Kehityksessä
Moder
Hawkhill Cottage Resort
Aktiviteetit ja elämykset

Aktiviteetit ja välinevuokraus

Myy ja operoi tuntipohjaisiatuotteita samalla alustalla majoitustuotteiden kanssa. Olipa kyseessä kylpylähoito, kokoustila, illallisen varaus, välinevuokraus tai elämys – Moder hallinnoi resursseja ja saatavuutta.

Lisämyy illallisia, aktiviteetteja, välinevuokrauksia ja elämyksiä sekä verkkokaupassa että GuestAppin kautta. Kaikki lisämyynti nojaa aina reaaliaikaiseen resurssien saatavuuteen samalla alustalla.

Säästä aikaa, myy enemmän ja toivota tyytyväiset vieraasi tervetulleeksi.

Luo elämyksiä vieraillesi – yö x tunti

Myy tuntipohjaisia tuotteitasi erillään tai yhdistä ne majoitustuotteidesi kanssa. Vieraat voivat varata majoituksen sekä lisätä varaukseensa samalla pöytävarauksen ja kylpylähoidon.

Hallinnoi aktiviteetteja ja elämyksiä

Myy ja operoi aktiviteetteja ja elämyksiä reaaliaikaisen resurssienhallinnan ja saatavuuden avulla yhdessä helppokäyttöisessä järjestelmässä. Luo erillinen aktiviteettien verkkokauppa ja varauskanava tai lisämyy ja yhdistä aktiviteetit majoituspaketteihin.

Hallinnoi välinevuokrausta

Lisää vuokratuotteita verkkokauppasi tarjontaan ja hallitse varastoasi Moderilla. Olipa kyseessä sitten SUP-laudat, lumikengät, pyörät tai veneet, varusteiden vuokraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kaikki sisältyy

Hyödynnä kaikkia Moderin upeita ominaisuuksia, GuestAppista helppoon hinnoitteluun, myös aktiviteettien ja välinevuokrausten myynnissä ja operoinnissa.

Operoi aktiviteetteja ja välinevuokrausta

Hallinnoi resurssejasi tehokkaasti. Osoita ja jaa ryhmät tai retket oppaillesi, ohjaajillesi ja muulle henkilöstöllesi. Luo vaivattomasti työlistoja.

Kylpylä & Spa

Myy ja seuraa span ja hoitojen kapasiteettia, samalla kun pysyt kartalla terapeuttien ja hoitohuoneiden saatavuudesta.

Pöytävaraukset ja lisämyynti

Varaa pöytiä ja myy ruoka- ja juomatuotteita varauskanavasi kautta, joko varauksen yhteydessä verkkokaupassa tai vierailun aikana GuestAppin kautta.

Tulossa
Moder
PihlasResort
Paketit

Räätälöidyt paketit

Rakenna paketteja ja räätälöi lisämyyntiä eri asiakassegmenteille. Olipa kyseessä pariskunnat, perheet tai urheilun harrastajat, voit luoda paketteja, jotka vastaavat juuri heidän tarpeisiinsa.

Suunnittele kausipaketteja, jotka yhdistävät majoituksen vuodenajan mukaisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin. Yhdistä majoitus joustaviin lisäpalveluihin tai luo monipuolinen valikoima paketteja hyödyntäen tuntipohjaisia palveluitasi.

Paketoi ainutlaatuiset matkatuotteesi ja kokemukset yhteen ja lisää tulojasi.

Majoituspaketit

Yhdistä majoituksiin aktiviteetteja ja lisäpalveluita luoden täysin uusia tuotteita tietylle asiakassegmentille tai kaudelle. Hallitse kaikkea vaivattomasti Moderissa.

Aktiviteetti- ja retkipaketit

Luo houkuttelevia aktiviteetti- ja retkipaketteja, joihin sisältyy lisäpalveluita välinevuokrauksista ruoka- ja juomatarjoiluihin.

Erillinen hinnoittelu paketeille

Hinnoittele pakettisi liiketoimintaasi parhaiten sopivan hinnoittelustrategian mukaisesti: kausittainen, oleskelun keston mukaan, henkilökohtainen hinta, päivähinta tai jopa dynaaminen hinnoittelu.

Hallitse matkapakettejasi vaivattomasti

Moder tarjoaa työkalut pakettien hallintaan ja operointiin yhdessä järjestelmässä. Kaikki relevantit tiedot ovat helposti saatavilla vastaanotolle, oppaille, tarjoilijoille ja ylläpidolle niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella.

Kaikki paketit nojaavat saatavilla oleviin resursseihin.

Moderin paketointityökalu nojaa aina reaaliaikaiseen saatavuuteen ja poistaa ylivarausten riskin. Käyttämällä yhtä järjestelmää, joka hallinnoi kaikkien resurssien saatavuutta, voit luottavaisesti tarjota paketteja.

Moder
Hawkhill Cottage Resort
Tilat

Kokous- ja juhlatilat sekä tapahtumat

Ota kokoustilasi haltuun Moderin avulla! Yksinkertainen tapa hotelleille ja resorteille myydä ja hallinnoida kokoustilojaan. Moder poistaa tarpeen käyttää useita kalentereita, seurata varauksia tai navigoida monimutkaisten laskutusjärjestelmien kanssa.

Moderissa mahdollistaa vaivattoman varausten hallinnan, laskutuksen ja tilojen operoinnin vain muutamalla klikkauksella yhdessä järjestelmässä.

Varausjärjestelmä kokous- ja juhlatiloille

Luo tapahtumapaketteja erillisellä hinnoittelulla ja kuhunkin tilaan sopivilla lisäpalveluilla.

Ryhmävaraukset tapahtumille

Varaa ja operoi ryhmävarauksia tapahtumille, linkittäen varauksiin majoitukset sekä aktiviteetit. Lisää räätälöityjä lisäpalveluita, välinevuokria sekä ruokaa ja juomaa suoraan ryhmävaraukseen.

Laskutus

Käsittele ja laskuta kaikki tapahtumasi suoraan Moderissa. Huonevaraukset, tilat, ravintolapalvelut ja paljon muuta, kaikki samassa helppokäyttöisessä järjestelmässä.

Verkkolaskutus tulossa pian.

Tarjoukset

Luo tarjouksia, jotka linkittyvät paketteihisi ja tuotteisiisi. Muunna tarjoukset varauksiksi ja laskuta asiakkailta yhdellä järjestelmällä.

Tulossa
Moder
Hilltop Forest
GuestApp

Anna vieraiden ottaa ohjat omasta oleskelustaan

Paranna vieraiden kokemusta ja luo lisämyyntiä GuestAppin avulla.

Tarjoa sujuva digitaalinen sisäänkirjautumiskokemus, yksinkertaista lisämyynnin prosessia ja varmista täydellinen tuotteiden saatavuus.

Kerää helposti palautetta vierailtasi parantaaksesi palveluitasi.

Digitalinen matkustajakortti suoraan PMS-järjestelmässä

Vieraat voivat täyttää matkustajakortin suoraan Moderin GuestAppissa. Tiedot rekisteröidään suoraan varaukselle.

Avaimeton sisäänpääsy

Toimita ovikoodit tai anna vieraiden etäkäyttää huoneen lukkoa GuestAppin kautta.

Tehosta lisäpalveluiden myyntiä

Valitse lisäpalvelut, jotka ovat saatavilla GuestAppissa. Kaikki lisäpalvelut perustuvat aina tuotteiden todelliseen saatavuuteen.

Ei enää varauspyyntöjä. Vain suoraa myyntiä.

Tulossa
Maksut ja kuitit

Vieraat voivat tehdä turvallisia maksuja ja tarkastella kuittejaan GuestAppin kautta.

Varauksen tiedot yhdessä paikassa

Sisäänkirjautumisajasta saapumisohjeisiin - kaikki tiedot vieraalle yhdessä paikassa.

Digitaalinen tuotekansio

Luo digitaalinen kansio, joka yksityiskohtaisesti esittelee palvelut ja paketit vieraillesi GuestAppin kautta. Kerro kaikki asiakkaalle tärkeät asiat yhdessä paikassa. Aina aikatauluista ruokalistaan ja talon sääntöihin, yksilöi kansio sopimaan yrityksesi tyyliin

Tulossa
Moder
Kurula's
Marketplace

Marketplace-ominaisuudet

Tee yhteistyötä paikallisten kumppaneiden ja jälleenmyyjien kanssa Moderin Marketplace-ominaisuuden avulla. Valitse, mitkä tuotteet haluat tarjota kumppaniverkostosi kautta laajentaen kaupallista saavutettavuuttasi, täydentäen samalla omaa verkkokauppaasi.

Marketplace-ominaisuudet ovat saatavilla kaikille yö- ja tuntiperusteisille tuotteille.

Tee yhteistyötä

Ristiinmyy matkailutuotteita kumppaniverkostosi kautta Moderin Marketplace-ominaisuuksien avulla.

Tai anna mielikuvituksen lentää! Luo uusi yritys ja erillinen verkkokauppa yhdessä kumppaneidesi kanssa, yhdistäen yhteisen tarjontanne destinaation tai matkanjärjestäjän alustalle.

Luo uniikkeja kokonaisuuksia

Luo houkuttelevia matkapaketteja tai niputa mukaan täydentäviä tuotteita yhteistyökumppaneidesi kanssa hyödyntäen heidän saatavuuttaan parantaaksesi tarjontaasi.

Välitysmyynti

Moder mahdollistaa välitysmyynnin helposti ja läpinäkyvästi. Aseta tuotteille omistajat, provisiot ja hallitse tarjotaa Moderissa. Moder mahdollistaa täydellisen raportoinnin sinulle ja omistajille.

Moder
PihlasResort
Kestävyys & vastuullisuus

Kestävä kehitys matkailuliiketoiminnassa

Sisällytä yrityksesi hiilidioksidipäästöjen mittaus ja analysointi suoraan PMS-järjestelmääsi. Jaa resursseja yrityksesi sisällä ja kumppaniesi kanssa, edistäen jakamisen ajatusta ostamisen sijasta.

Sosiaalinen kestävyys - Marketplace ja ristiinmyynti

Jaa resursseja Moderin ristiinmyyntiominaisuuksien avulla, joko yrityksen sisällä tai kumppaniesi kanssa.

Pidempiä oleskeluja dynaamisen lisämyynnin avulla

Mahdollista pidemmät oleskelut tarjoamalla joustavia lisäpalveluita vieraillesi. Pidemmät oleskelut ovat huomattavasti kestävämpiä verrattuna lyhyisiin vierailuihin.

CO2-päästöjen laskeminen matkailuyrityksille

Moder mahdollistaa helpon tavan laskea matkailuyrityksesi hiilidioksidipäästöt. Tarjoamme myös CO2-päästöjen sertifioinnin arvostetun kumppanimme Carbonwisen kautta.

Kehityksessä
Kestävää analytiikkaa

Yhdistä tieto hiilidioksidipäästöistä liiketoiminnan analytiikkaasi kestävämpien päätösten tekemiseksi.

Tulossa
Luo hyväntekeväisyyskeräyksiä

Luo hyväntekeväisyyskeräyksiä Moderissa. Tämä mahdollistaa asiakkaillesi lahjoittamisen valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen.

Tulossa
Integraatiot

Automaatiota integraatioiden kautta.

Moderin integrointisovellus on yhteydessä keskeisiin toimijoihin matkailualalla myyntikanavista ravintolajärjestelmiin, lukitusjärjestelmiä unohtamatta. Laajennamme jatkuvasti integraatioitamme, joten muista seurata tätä tilaa päivitysten varalta!

Salto security

Alan johtava elektroninen lukitusratkaisu maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Fisafe security

Suomalainen digitaalisen turvallisuuden ja lukitusratkaisujen kumppani.

RemoteLock

RemoteLockin kattavan alustan avulla voit yhdistää yli 15 lukitustoimittajaan Yalesta Igloo Homeen.

Tasktouch

Luotettava lukitusjärjestelmä hotelleille ja resorteille.

Rollock

Kotimainen kulunhallinta- ja älylukitusjärjestelmä, jota valmistetaan Suomessa.

Iloq-lukitus

Suomalainen lukituskumppani

Mökkivuokra

Suomen paras myyntikanava laadukkaille huviloille ja mökeille.

Venuu - tapahtumat

Suomen suurin myyntikanava tilavuokraukseen.

Beds24

Beds24-integraation kautta Moder tavoittaa yli 60 erikokoista myyntikanavaa.

Optiwatti-lämmitys

Tekoälyohjattu lämmitysratkaisu hotelliisi tai resortiisi

Moder iCal-syöte

Moder tukee iCal-standardia. Integroidu helposti moniin muihin alustoihin.

POS - Restolution-integraatio

Restolution Restaurant System on kassajärjestelmien, maksupäätteiden ja palveluiden tarjoaja koko ravintola-alalle.

Isoja juttuja tulossa vuonna 2024

Roadmapilla

Olemme ketterä matkailuteknologiayritys, ja pääpainopisteemme on tuotteemme. Haluamme tehdä siitä täydellisen asiakkaillemme. Keräämme aktiivisesti palautetta ja Innovointikumppanuus-ohjelmamme avulla kehitämme jatkuvasti sitä, mitä kaikki tarvitsevat, mutta eivät välttämättä vielä tiedä.

Moder POS

Te toivoitte, me rakensimme.

Kestävän kehityksen teknologia

Vahva painotus uusien työkalujen ja teknologioiden tuomisessa hotelleille ja resorteille, jotta heidän liiketoimintansa olisi mahdollisimman kestävää.

Tulossa
Dynaaminen hinnoittelu tekoälyn avulla

Teemme tutkimus- ja kehitystyötä modernien tekoälyyn (koneoppimiseen) perustuvien hinnoittelutyökalujen parissa, jotka tulevat saataville kaikille Moderin asiakkaille!

Kehityksessä
Analytiikka

Selvitämme matkailuliiketoiminnan analytiikan tulevaisuutta, mukaan lukien hinnoitteluanalytiikkaa.

Tulossa
Parannettua resurssienhallintaa

Paranna yrityksesi sisäistä viestintää. Lähetä oikeat tiedot oppaillesi, ravintolahenkilökunnallesi, johtajillesi jne. integroitujen muistinpanojen avulla.

Tulossa
Lahjakortit

Helppo luoda ja myydä. Lahjakortteja voi käyttää Moder verkkokaupassasi.

Tulossa

Kerromme mielellämme lisää

Varaa henkilökohtainen esittelyaikasi tai ota yhteyttä.

Sampo Puheloinen
Sales Guru